The bathroom is the second project we have undertaken at this property, the Cottage Kitchen renovation being the first.

The property, a 300 year old listed cottage can throw many obstacles in your way, as we found out previously and this bathroom was no exception!

The clients requirements for the updated bathroom were to be more accessible and user friendly, it also had to work with the fabric of the building.

The small space required a rigorously planned layout to give us as much as possible in terms of function and size, we also had to be somewhat flexible with the plans throughout, as various elements could alter once the space had been totally ripped out. The room went back to brick and included a new hard wood window, all electrics and pipework as well as bathroom furniture and flooring.  

The finished space is bright, fresh and user friendly, which is perfect for my clients needs.